Tröttnat på den negativa nyhetsrapporteringen i Sverige?
Vill du inspireras och känna att det finns hopp där ute?
Världen är inte så hemsk som Svenska media skriver, nedan finns beviset, positiva och Goda Nyheter finner du här!

Sök efter svenska nyheter

Sökningen görs bla på sveriges största tidningar och nyhets media samt ett antal mindre tidningar. Exempel: DI, DN, IDG, Aftonbladet, GP, ,Expressen samt många fler.

söndag, januari 04, 2009

Strömsnål hårddisk slinker lätt ned i fickan

XD1 är en enkel och okomplicerad bärbar hårddisk som ger dig precis det du vill ha. Lagring till ett bra pris och utan irritationsmoment.

Det viktigaste med en extern hårddisk är för det mesta inte extrema prestanda eller avancerade funktioner, utan att den är praktisk att använda och pålitlig. Det har LG tagit fasta på med sina nya diskar med namnet XD1. Den är stor som en överdimensionerad smartphone och innehåller en vanlig 2,5-tumsdisk av samma typ som sitter i de flesta bärbara datorer. Den kommer i fyra storlekar, från 120 till 320 gigabyte, och som usb 2 eller som kombination med usb 2 och esata-anslutning.

Vår variant är en usb-disk av minsta storlek. Den kostar ungefär 890 kronor i butik, vilket är en eller ett par hundralappar över snittet bland konkurrenterna. Så vill du maximera antal gigabyte per krona så finns det bättre alternativ.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar